HOME NOTOOLBAG.NO
CLC SW1134

Agentur og importør

Vi beskriver her våre produsenter og deres produktspekter.
Det er med ikke så rent lite stolthet vi kan levere produkter fra det beste produsenter i verden!

CLC & Kuny’s

CLC & Kuny`s CLC (Custom LeatherCraft Manufacturing Co., Inc. California USA) og Kuny’s (Kuny's Leather Alberta Canada). Kuny´s og CLC er to verdensledende produsenter av verktøyvesker, verktøybøttesystem og arbeidshansker. Det er ingen snarveier å bli verdensledende innenfor sitt område. Erfaring viser at det derimot tar tid, hardt målrettet arbeid, og man må ha de beste produktutviklere som kan velge blant det beste av materiale for optimal resultat. Dette er utgangspunktet for CLC & Kuny’s!

Produkter fra CLC & Kuny’s er solgt i Norge siden 2006 og tilbakemeldinger fra våre kunder og brukere har tydelig erfart produsentens påstand om sine produkter er  "Built to last" med hensyn til slitestyrke og brukervennlighet!

Når du finner det produktet som oppfyller dine behov - så er vi trygge på at du kommer til å forstå hva vi har erfart og produsenten mener! Med CLC & Kuny’s produkter får du en profesjonell forutsigbarhet og orden på ditt verktøy som du bruker daglig!


SOLID GEAR®

Solid GearSOLID GEAR® er vår hovedleverandørs eget produktmerke for vernesko! Tradeport har laget SOLID GEAR® vernesko kun for å tilby markedet det som har manglet med hensyn til gedigen kvalitet, komfortable materiale og konkurransedyktig pris! Tradeport AB har kjente merker i sitt varesortiment som TERRA, PUMA, Grisport, Dunlop, MTS Så man kan derfor spørre hvorfor Tradeport AB lager sin eget merke?

Svaret er ganske enkelt å tilby markedet et produkt som er bedre enn det som er tilgjengelig i dag, og som er bedre tilpasset Tradeport sine krav og som passer våre føtter bedre!

Tradeport AB har etter mange års erfaring med vernesko fra hele verden gjort seg gode erfaringer og tatt lærdom av hva som ikke fungerer. SOLID GEAR® er det vi kan kalle ”rosinen i pølsa” en verneskoserie som etter egen vurdering er et uslåelig sortiment.

Puma sport! 

Puma SportPuma sport er vårt produkt innen yrkessko/ fritid/ tracking. Puma sport sortimentet vårt er ikke bare for kommende sesong slik moteverdenen fungerer, men modellene som er valgt vil være tilgjengelig lengre tid fremover. Denne løsningen er vi klar over går på tvers av gjeldene trender som endrer seg hele tiden siden det blir nye modeller hver sesong.

Gjennom vår leverandørs samarbeide med PUMA er det nå tilgjengelig modeller som er tilgjengelig over tid. Det gir deg som bruker og våre salgsledd stabilitet å trygghet på modellene.

Det hindrer ikke i å vurdere nye modeller, men det skal ikke gå på bekostning av eksisterende storselgere eller gi uklarhet i hvordan modellen kommer til å se ut år for år fremmover!

 

PUMA Safety shoes

Puma safety ShoesPuma er et internasjonalt selskap som startet i 1924 i Tyskland av to brødre. Puma er i dag ett verdensledende selskap for sportssko. Pumaen i logoen deres forbundet med smidighet, design og nytenkning.
Vi er derfor stolte av at Puma nå er å finne som vernesko. Verneskoprodusenten og Puma i samarbeid har utviklet et produkt som er designet og tilvirket for robust bruk og samtidig behagelig egenskaper.

Du kjenner de igjen på logoen!

Til topp
StartsidenProdukter Agentur og Importør Om Toolbag.no Kontakt oss

Puma Sport

Vi er stolte av å ha PUMA vernesko i vårt varesortiment! Puma er kjent for sine produkter med hensyn til ...

Les mer

... smidighet, design og nytenkning. Vårt sortiment er tilvirket for robust bruk og samtidig behagelig egenskaper.

Les mer om dette på siden om importør og agentur.

Puma Sport

Puma sport er vårt produkt innen yrkessko/ fritid/ tracking uten vern. Vårt Puma sport segment tilfredsstiller derimot dine ...

Les mer

... ønsker med hensyn til komfort og lang levetid på dine sko, om de brukes i arbeid eller fritid.

Gjennom vår leverandørs samarbeide med PUMA er modellene tilgjengelig over tid og ikke mote / sesongstyrt. Det gir deg som bruker og våre salgsledd stabilitet å trygghet på modellene.

CLC

CLC og Kuny’s er våre produkter innen verktøyvesker m.m.
Produsentene kommer fra USA og Canada og har ...

Les mer

... over 20 års erfaring med designe optimalt etter det behov du har som bruker. Du vil derfor se at det en rekke forskjellige måter å organisere verktøyvesken på. Felles for alle er benyttelse av godt design og benytte det beste av materiale for optimal slitestyrke og brukervennlighet!

Dette er TRADEPORT, en av Sveriges største vernesko-importører, sitt eget varemerke.
Tradeport AB har etter ...

Les mer

... mange års erfaring med vernesko fra hele verden gjort seg gode erfaringer og tatt lærdom av hva som ikke fungerer. Deres erfaringer fremkommer i SOLID GEAR verneskoserie med gedigen kvalitet, komfortable materiale og konkurransedyktig pris!

Rindal Automasjon | Valhallaveien 72, Postboks 5 N-1413 Tårnåsen
Mobil +47 915 62 390 | Telefax +47  2155 7694 | post@toolbag.no

Utviklet av EyeQ Webdesign Norge